Expozitie de pictura si grafica semnata Lucian Neacsu, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Zeci de lucrări de artă vizuală deosebit de frumoase şi în cromatică plăcută, semnate de artistul Lucian Neacşu şi reunite într-o expoziţie sub antetele Iulius Mall Suceava, S.A.A.A.P.B. şi Alianţa Pro Bucovina, va fi vernisată miercuri, 5 octombrie 2011, de la ora 17.00, informează departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Picturile şi lucrările de grafică realizate de artist vor sta pe simeze în Iulius Mall până la data de 29 octombrie.

Serile de poveşti la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall Suceava invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall – În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copii învaţă dansuri de societate. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall Suceava. Între 7 şi 9 octombrie 2011, în programul de funcţionare al shopping mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

Origami – Librăria Cărtureşti provoacă din nou publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată prin e-mail: [email protected] sau telephonic la numărul 0732 003 049.

Teatru de Păpuşi “Puppet” continuă noua stagiunea în Iulius Mall Suceava. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme din această duminică, de la ora 12.00.

Şcolăreşti la Cărtureşti, în Iulius Mall – Librăria Cărtureşti a adunat tot ce are nevoie un elev pentru un start bun în noul an şcolar: manuale şi caiete auxiliare, culegeri, cărţi din bibliografia şcolară, atlase, caiete şi îndrumătoare pentru grădiniţă, ciclul primar, gimnazial şi liceal, hârtie de scris, plastelină, creioane clasice şi mecanice, stilouri, pixuri, carioci, markere, radiere, rigle şi orare, acuarele şi multe alte minunăţii colorate, precum şi penare gata echipate şi ghiozdane. Până pe data de 10 octombrie 2011, la târgul Cărtureşti din Iulius Mall găseşti tot ce-ţi trebuie la şcoală!


Intră acum și în grupul de