„OctoBEERfest” si „Halloween Party”, “La Fierarie”


Intră acum și în grupul de

Pub Boem “La Fierărie” invită sucevenii vineri, 28 octombrie 2011, de la ora 21.00, la seara intitulată OctoBEERfest, pe deviza „Primul sosit, primul servit!”, anunţă organizatorii.

“Ce e de făcut într-o seară rece de sfârșit de octombrie? O vizită << La Fierărie >> pentru o nouă petrecere de zile mari. Vor fi premii, vor fi concursuri, râuri de bere și karaoke în stilul obișnuit al Fierăriei. Avem și câteva surprize pentru voi.

Singura condiție este să fiți prezenți și, mai ales, să fiți prezenți la timp (DI’UMPLUT BURTA ȘI GOLIT BUTOIUL ). Ce avem? Avem bere, râușoare la metru, la 1 litru. Avem meniuri perfecte pentru o seară însoțită de licoare și avem muzica bună cu care v-am obișnuit de atâția ani”, transmit, în stilul deja cunoscut, reprezentanţii pub-ului sucevean.

Rezervări şi informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0771/262.251.

Distracţia şi voia bună continuă şi sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21.00, “La Fierărie”, când sucevenii sunt invitaţi la Haloween Party, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii localului sucevean.

“Și dacă vineri seară petrecem la un OctoBEERfest autohton, atunci de ce să nu ne trezim sâmbătă seară în același loc, în mijlocul strigoilor de << La Fierărie >> , costumați în alb și negru? Păi nu avem motive să nu punem strigoii din Fierărie la treabă. Premii, concursuri de sculptat bostani pe echipe, concursuri de costume și de acum obișnuitul casei: coctail-ul VAMPIRACHE, care abia așteaptă să-l sorbiţi, cu sau fără colții aferenți. Aveți însă grijă și nu uitați să aduceți cu dumneavoastră cățeii, de usturoi, bineînțeles. Și păstrați-i bine, nu uitaţi că exact după colţ stau și strigoii și vrăjitoarele din seara de Sfântul Andrei”, transmit organizatorii petrecerii.

În acelaşi spirit, aceştia invită sucevenii să îşi scoată costumele și măștile de la naftalină și să vină “la o aruncătură de bulgăre” de intersecția Mărășești, doar “La Fierărie”.


Intră acum și în grupul de