Targul de Obiecte Handmade revine in week-end la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava va găzdui în perioada 11-13 noiembrie 2011, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, Târgul de Obiecte Handmade, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit organizatorilor, târgul va încânta sucevenii cu podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă.

“Standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici”, garantează reprezentanţii Iulius Mall.

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall Suceava – În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copii învaţă dansuri de societate, informează reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

Serile de poveşti la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din incinta Iulius Mall Suceava invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei.

În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

Origami – „Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732/003.049”, transmit organizatorii.

loading...