Filmul „A fost sau n-a fost?” va fi proiectat la USV. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB), în colaborare cu Universitatea “Ştefan cel Mare”, invită sucevenii vineri, 2 decembrie 2011, de la ora 17.00, în Auditorium Joseph Schmidt, la proiecţia filmului “A fost sau n-a fost?”, în regia lui Corneliu Porumboiu, informează într-un comunicat de presă, Oxana Greadcenco, în calitate de reprezentant GIRB.

Potrivit acesteia, după proiecţie va avea loc o discuţie cu invitaţii speciali, Ion Sapdaru şi suceveanul Lucian Iftime, actori în filmul menţionat.

“Filmul este câştigător al trofeului Camera d´Or şi al premiului Label Europa la Cannes 2006, căştigător a trei premii la TIFF 2006: << Cel mai bun film din competiţie >> , << Cel mai bun film din cadrul Zilelor Filmului Românesc >> şi << Premiul publicului >> , câştigător a două premii Gopo: << Gopo pentru cel mai bun film de lung metraj >> şi << Cel mai bun scenariu >> , precizează Oxana Greadcenco.

“Preţul unui bilet este de 3 lei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0749/601.721 sau 0752/622.909 Acţiunea face parte din seria evenimentelor dedicate << Zilei Naţionale a Tuturor Românilor >> , organizate anual de GIRB”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de