Dan Puric revine pe scena suceveana in spectacolul „Vis”


Intră acum și în grupul de

Apreciat pentru creaţiile literare care îi poartă semnătura, dar şi pentru talentul actoricesc deosebit pe care îl posedă, Dan Puric revine miercuri, 8 februarie 2012, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură din Suceava, în spectacolul inedit intitulat „Vis”, informează într-un comunicat de presă directorul instituţiei sucevene, Viorel Brînză.

În „Vis”, Dan Puric va juca rolul de one man show şi va trece treptat de la teatru, la idei de pantomimă, demonstrând că este un maestru al acestei arte şi al expresivităţii corporale. Totul explodează la Dan Puric. Privirea sa, bucuria de a trăi, viziunea poetică, talentul său de actor, de regizor, de coregraf… Creaţiile lui constituie chintesenţa paradoxurilor şi incoerenţelor naturii umane. „Incomparabil, inimitabil, irezistibil – trei atribute care-l caracterizează pe Dan Puric. Cu umorul său, Dan Puric se apropie şi ne aminteşte de Charlie Chaplin. Cu arta sa de a improviza, Dan Puric reuşeşte de fiecare dată să prezinte alt spectacol”, se precizează într-o cronică vieneză.

„Biletele costă 70 lei (50 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură din Suceava – intrare B, etaj 1).

Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718”, se mai arată în document.


Intră acum și în grupul de