Editia a IV-a a Galelor Dansului, la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava în parteneriat cu Fly Dance Club şi Federaţia Română de Dans Sportiv invită sucevenii în perioada 21-22 ianuarie 2012, începând cu ora 15.00, la cea de-a IV-a ediţie a Galelelor Dansului, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, în cadrul evenimentului “Galele Dansului” se vor desfăşura competiţii jurizate de maeştri ai dansului, la următoarele secţiuni: Streed, Contemporan, Sportiv şi Tematic. Comisia de jurizare a festivalului va acorda trofee si diplome de excelenţă în cadrul tuturor secţiunilor mai sus amintite.

Evenimentul are ca principal scop şi obiective: asigurarea unui cadru optim de manifestare în spirit competitiv şi valorificarea disponibilităţilor artistice, interpretative şi de creaţie specifice elevilor şi tinerilor, încurajarea apariţiei de noi structuri asociative şi dezvoltarea celor existente, petrecerea în mod util şi plăcut a timpului liber, stabilirea unor relaţii de prietenie şi evidenţierea funcţiilor formatoare specifice elevilor şi tinerilor: integrare, socializare, participare.

Clovnul Bobo s-a întors de la Polul Nord!

Galleria Mall Suceava invită în fiecare zi a lunii ianuarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii în fiecare zi de ianuarie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, transmit organizatorii evenimentului.

Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).


Intră acum și în grupul de