Show inedit de dans si muzica irlandeza in premiera, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Compania Naţională de dansuri a Irlandei va prezenta joi, 16 februarie 2012, de la ora 19.30, pe scena Casei de Cultură din Suceava un show marca “Rhythm of the dance”, informează într-un comunicat de presă directorul instituţiei sucevene, Viorel Brânză.

Ineditul spectacol este organizat de Compania Naţională de Dansuri a Irlandei, care revine în România pentru a treia oară consecutiv, cu un show cu totul nou, de această dată, în turneu fiind inclus şi municipiul Suceava

Folosindu-se de forme moderne de artă (sonorizare şi lumini impresionante), dans şi muzică live, dar şi de costume colorate spectacolul “Rhythm of the Dance” aduce trecutul în prezent, păstrând tradiţia paşilor irlandezi, pe care îi prezintă în cel mai modern şi inovator format, timp de două ore. “Rhythm of the Dance” a ridicat, astfel, entertainment-ul irlandez la noi standarde, compania fiind cotată internaţional ca una dintre cele mai populare şi căutate din lume.

Potrivit sursei citate mai sus, coregrafia spectacolului va fi asigurată de: Doireann Carney, Kieran Cavanagh – producător şi Carl Hession – compozitor.

Biletele costă 75, 100 sau 150 lei, în funcţie de aşezarea în sală şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1.

Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718


Intră acum și în grupul de