Shopping City Suceava lanseaza concursul “Poveste de dragoste la Roma”. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

De Valentine`s Day, Shopping City Suceava nu a uitat de pasionaţii de Facebook şi îi invită, în perioada 4-14 februarie 2012, la competiţia “Poveste de dragoste la Roma” informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul shopping mall-ului.

„Trăieşti o poveste de dragoste ca în filme? Te invităm să ne împărtăşeşti cum v-aţi cunoscut, care au fost momentele cele mai frumoase petrecute împreună şi de ce dragostea voastră este specială. Postează în cadrul concursului povestea voastră de dragoste şi adună cât mai multe voturi de la prieteni. De ziua îndrăgostiţilor, pe 14 februarie 2012, vom desemna cuplul câştigător. Fă-i o surpriză iubitei sau iubitului tău şi dăruieşte-i o vacanţă romantică la ROMA!”, transmit organizatorii.

Potrivit acestora, regulamentul concursului va fi următorul:1. Like Shopping City Suceava; 2. Postează povestea voastră de dragoste în cadrul concursului. Fiecare participant se poate înscrie o singură dată în concurs; Invită prietenii să dea Like. Povestea care va aduna cele mai multe voturi câştigă o un week-end la ROMA. Votarea se încheie în data de 14 februarie, la ora 14:00.

„Toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava să celebreze dragostea de shopping într-un cadru de poveste alături de cel mai frumos cuplu de îndrăgostiţi, Romeo şi Julieta, iar Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, sau cea mai frumoasă cerere în căsătorie”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de