Campionat de Ping Pong la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava va găzdui sâmbătă şi duminică, 25-26 februarie 2012, Campionatul de Ping Pong, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, Campionatul se va desfășura pe două grupe, avansați și începători, iar premiile puse la bătaie vor fi în valoare de 1.800 lei.

Detalii și înscrieri se pot obţine la numărul de telefon: 0744/324.891

La Galleria Mall se joacă “Dănilă Prepeleac”

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoşani va prezenta sâmbătă, 25 februarie 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Dănilă Prepeleac”, se arată într-un comunicat de presă remis din partea reprezentanţilor complexului comercial.

Potrivit aceleiaşi surse, durata spectacolului va fi de 50 de minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, se arată în document.

Aşadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

De Dragobete iubește românește!

Galleria Mall Suceava invită toți îndrăgostiții, în perioada 20-24 februarie 2012, să se căsătorească pentru o zi și astfel să ia parte la campania “De Dragobete iubeşte româneşte!”, în cadrul căreia vor participa la o tombolă cu premii surpriză, anunţă reprezentanţii centrului comercial.

Potrivit acestora, Campania va fi marcată și de un eveniment special, pe data de 24 februarie 2012, începând cu ora 18.30, care va avea loc pe scena special amplasată la Galleria Mall Suceava. Spectacolul se va intitula “ Dragobetele sărută fetele!”

Clovnul Bobo s-a întors de la Polul Nord!

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

“Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!”, transmit organizatorii.

Învață să dansezi la Galleria Mall Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii, în fiecare zi de ianuarie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), se arată într-un comunicat de presă remis de reprezentanţii centrului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, transmit organizatorii.

Precizăm că lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).


Intră acum și în grupul de