Claudiu Bleont revine pe scena suceveana intr-o comedie de exceptie. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură din Suceava va găzdui miercuri, 7 martie 2012, de la ora 19.00, spectacolul „AMEDEU SAU SCAPI DE EL CU GREU”, de Eugene Ionesco, după traducerea lui Vlad Russo şi Vlad Zografi, informează într-un comunicat de presă, Viorel Brînză, reprezentant al instituţiei sucevene.

Potrivit acestuia, spectacolul este o comedie cu actorii: Nadine Voindrouh şi Claudiu Bleonţ, care vor juca alături de sportivul Marius Urzică, în regia lui Claudiu Bleonţ şi a Andrei Negulescu.

„Directorul de proiect este George Smarandache, scenografia şi costumele sunt asigurate de Adriana Elena Vâlcea şi Simona Marcu, scenografia, de Izabela Bostan, luminile şi sunetul, de Mihai Preda şi Ionuţ Tănase, iar efectele speciale, de Constantin Dan şi Constantin Frăţilă”, se arată în document.

Biletele costă 80 lei (60 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură din Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718


Intră acum și în grupul de