Intalnirea ”Clipe de ragaz pentru suflet” a ajuns la cea de-a III-a editie


Intră acum și în grupul de

Margareta Lupaşcu, Alexandria Librării şi Shopping City Suceava, în parteneriat cu Festivalul Primăvara Poeţilor, organizează sâmbătă, 10 martie, de la ora 18.00, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava, cea de-a III-a ediţie a întâlnirii “Clipe de răgaz pentru suflet”, se arată într-un comunicat de presă remis din partea scriitoarei Angela Furtună.

”Autor şi coordonator de program este Margareta LUPAŞCU. Un partener al programului este şi Angela Furtună împreună cu Biblioteca Bucovinei, scriitoarea fiind coordonatoarea programului Primăvara Poeţilor – 14e Printemps des Poètes, şi al cărei recital de poezie se află sub semnul ambelor programe, reunite sub semnul generozităţii şi salutului prin care arta majoră intervine în viaţa Cetăţii.

Evenimentul din 10 martie ora 18.00 se adresează doamnelor şi domnişoarelor, în frumoasele zile de mărţişor, de renaştere prin primăvară sufletească şi prin înnoire spirituală”, se arată în document.

În program: lieduri şi canţonete interpretate de Mirela DIACONU, soprană la Filarmonica de Stat din Iaşi. La pian, prof. Carmen Zaharia Danicov; recital de poezie susţinut de Angela FURTUNĂ : scriitor, critic literar; “Feminitatea – un dar aparte” – conferinţă susţinută de dr. Camelia CĂPUŞAN, medic.

”Într-un ambient care va abunda de culorile şi parfumul florilor de primăvară, organizatorii vor oferi doamnelor şi domnişoarelor adevărate clipe de răgaz şi de răsfăţ pentru suflet. Nu vor lipsi nici surprizele”, asigură organizatorii evenimentului.

Programul “Clipe de răgaz pentru suflet” operează în parteneriat cu Festivalul Primăvara poeţilor – 14e Printemps des Poètes, care continuă la Suceava între 5-24 martie 2012, cu tema Enfances – Copilării.


Intră acum și în grupul de