Connect-R concerteaza la Galleria Mall Suceava

Galleria Mall Suceava va găzdui sâmbătă, 10 martie 2012, de la ora 20.00, un super concert de mărțișor marca Connect-R, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

La Galleria Mall Suceava se joacă “Poveste cu Scufiţa Roşie”

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 10 martie 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Poveste cu Scufița Roșie”, se arată într-un comunicat de presă remis de către reprezentanţii complexului comercial.

”Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani. După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării”, se arată în document.

Aşadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Oglindă oglinjoară, care-i cea mai fotogenică Miss Boboc și de la ce școală?

Galleria Mall Suceava în parteneriat cu OrasulSuceava.ro organizează joi, 8 martie 2012, de la ora 20.00, festivitatea de premiere a concursului de fotografie “Oglindă oglinjoară, care-i cea mai fotogenică Miss Boboc și de la ce școală?”, eveniment dedicat câștigătoarelor concursurilor de Miss Boboc 2011 care au beneficiat de premiul special oferit de către OrasulSuceava.ro, ce a constat într-o ședință foto profesionistă cu fotograful Daniel Penciuc.

”Concursul s-a desfășurat pe trei medii: vot în cadrul expoziției dedicate din Galleria Mall Suceava (30% din punctajul final), vot pe contul de facebook al Galleria Suceava (30% din punctajul final) și vot pe site-ul OrasulSuceava.ro (40% din punctajul final), iar fondul total de premiere este în valaore de 2.000 de lei”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Clovnul Bobo s-a întors de la Polul Nord!

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. “Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo”, transmit organizatorii.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii și nu numai, în fiecare week-end a lunii martie, la “Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava), informează reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, transmit organizatorii.