Acasă Evenimente Targ de martisoare handmade, la Iulius Mall Suceava

Targ de martisoare handmade, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În cadrul „Târgului de mărţişoare handmade” din incinta Iulius Mall Suceava, artizanii expun spre vânzare simboluri ale primăverii făcute în mici ateliere, dar şi articole special create în cromatica anotimpului care se apropie, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

„Podoabe, lumânări parfumate, origami, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative unicate, toate au preţuri accesibile. Acestea sunt deja expuse la parterul Iulius Mall şi vor fi de găsit până duminică, 11 martie 2012, inclusiv, în intervalul orar 10.00-22.00”, se arată în document.



Serile de poveşti la Cărtureşti sunt în Iulius Mall în fiecare vineri, de la ora 18.00. “Ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!”, transmit reprezentanţii librăriei sucevene.

Origami – În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. „Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail:
sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul: 0732/003.049”, se arată într-un comunicat de presă remis din partea Librăriei Cărtureşti.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version