Acasă Evenimente Expozitie de fotografie “Moments”, la Shopping City Suceava

Expozitie de fotografie “Moments”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava şi Fundaţia Clopot organizează vineri, 23 martie 2012, de la ora 18:00, vernisajul expoziţiei „Moments”, semnată Dan Simoaica, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

„Dan Simoaica și-a început periplul în arta fotografică încă de la 10 ani folosindu-se de un << Smena >> , fiind inițiat de tatăl său. Prin expoziția de față, Dan Simoaica surprinde momente, jucându-se cu contururi, imortalizând clipe de fericire, gestica copilariei, întregite de atmosfera creată de un amurg de august. Personajele din fotografiile prezente denunță dansuri ce redau parcă ritmuri de bass ce transcend dintr-o altă pasiune a sa, muzica, Dan activând în trupa << Bucium >> ”, se arată în document.



„De la jazz la rock, fiecare cadru reverberează îndemnându-te pe tine privitorule, să te implici în decodificarea mișcărilor de dans ale iubirii și bucuriei și te îndeamnă la meditare. Clătește-ți sufletul cu fiecare obturare de pleoape!”, transmit organizatorii.

Expoziţia itinerantă de fotografie va poposi la Suceava, în Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava, în perioada 23 martie – 6 aprilie 2012.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version