Expozitie Chinologica Nationala „Cupa Bucovina 2012”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava – filială teritorială a Asociaţiei Chinologice Române, în parteneriat cu Shopping City Suceava, Belcando şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, organizează în perioada 31 martie – 01 aprilie 2012, un important eveniment chinologic – Expozitia Chinologica Nationala “Cupa Bucovina 2012”, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

“Pentru prima dată la Suceava, se vor desfăşura în două zile succesive, două expoziţii chinologice naţionale care permit acordarea dreptului de montă pentru câinii de rasă, în urma a două arbitraje diferite.

Dreptul de montă pentru câinii de rasă facilitează obţinerea certificatelor de origine ale descendenţilor (puilor) şi înregistrarea în circuitul chinologic naţional, unica opţiune responsabilă şi durabilă pentru reducerea numărului de câini metişi şi fără stăpân. Evenimentul va începe la ora 10:00 şi se va desfasura pe parcursul întregii zile, atât sâmbătă 31 martie, cât şi duminică 1 aprilie 2012, pentru al cincilea an consecutiv, în parcarea Shopping City Suceava”, se arată în document.

Potrivit aceleiaşi surse, concursul – expoziţie reuneşte câini de rasă din toată ţara ce vor fi răsplătiţi cu titlul C.A.C (Câine cu Aptitudini de Campion), pe diferite grade de performantă, atribuite de un juriu profesionist, precum şi premii din partea Belcando, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Carrefour, Baumax şi Animax. Detalii pe www.achsuceava.ro.


Intră acum și în grupul de