La Galleria Mall Suceava se joaca „Cei trei purcelusi”


Intră acum și în grupul de

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 31 martie 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Cei trei purceluși”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, din distribuţie vor face parte actorii: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Director general: Vasile Ursachi.

Accesul este gratuit!

”După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării. Vă așteptăm!”, transmit organizatorii.

Clovnul Bobo s-a întors de la Polul Nord!

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”, se arată într-un comunicat de presă remis din partea reprezentanţilor complexului comercial.

“Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo”, se arată în document.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii și nu numai, în fiecare week-end a lunii martie, la “Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava), informează reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de