Muzeul Bucovinei din Suceava organizeaza expozitia-concurs „Vis de copil”. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Hanul Domnesc din Suceava va găzdui miercuri, 6 iunie 2012, de la ora 13.00, vernisajul expoziţiei concurs „Vis de copil”. Cei mai talentaţi copii vor fi premiaţi, informează într-un comunicat de presă, Loredana Bortă, responsabil PR în cadrul Muzeului Bucovinei.

„În strategia Muzeului Bucovinei programele educaţionale pentru elevi se bazează pe implicarea acestora în experienţe menite să le stimuleze procesele gândirii şi imaginaţiei şi să le dezvolte personalitatea.

Unul din obiectivele esenţiale propus de Secţia de Etnografie este valorificarea patrimoniului cultural bucovinean, prin manifestări cultural-ştiinţifice de informare, de educare artistică a elevilor. Legătura permanentă cu şcoala ne oferă posibilitatea de a organiza spectacole, concursuri şi expoziţii cu elevii şi pentru elevi, prin care se evocă lumea satului”, se arată în document.

Una din manifestările organizate pentru elevi este expoziţia-concurs de desene VIS DE COPIL ÎN CASA BUNICILOR, cu tema Povestea firului de lână, aflată la cea de-a şaisprezecea ediţie.

„La concurs participă elevi pe categorii de vârstă între 7 şi 11 ani, respectiv între 12 şi 15 ani, premiile acordându-se pentru cele mai frumoase desene”, precizează Loredana Bortă în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de