WEEKENDUL COPIILOR, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava va deveni în perioada 1-3 iunie 2012, locul preferat de distracţie al tuturor copiilor, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

“Pe parcursul celor trei zile, piticii sunt aşteptaţi cu o mulţime de surprize, concursuri şi multe premii pentru a sărbători cum se cuvine cel mai important eveniment al copilăriei”, se arată în document.

Programul detaliat a celor trei zile de eveniment este:

1 iunie 2012, ora 12:30 – Zona de Food:

– cântece şi dansuri cu copiii de la grădiniţa cu program normal “Ţăndărică ”, grădiniţa cu program normal “Obcine”, Şcoala Generală Nr. 4 şi Palatul Copiilor din Suceava;

– prezentare de modă cu articole pentru copii;

– concursuri, karaoke, topogan gonflabil, facepainting, baloane modelate; – lansare de carte , “Jurnalul unui puşti”, vol V – în Librăria Alexandria.

2 iunie 2012, ora 11:00 – Parcare:

– spectacol: concurs de momente artistice între şcoli – Locul I – CEC Cadou – 1.000 lei; Locul II – CEC Cadou – 500 lei; Locul IIICEC Cadou – 500 lei; – tombolă cu premii la fiecare oră organizată de Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus; – karting, desene pe asfalt, facepainting.

3 iunie 2012, ora 12:00 – Ferma Animalelor:

– personaje de poveste (Peter Pan şi Prinţesa), baloane modelate, facepainting, fotografii gratuite, plimbare cu tractoraşul şi lecţie de călărie.

“Sute de premii vor fi acordate din partea: Carrefour Suceava, Baumax Suceava, Alexandria Librarii, Champion, Vivo Kids, Fox, Wenice, Pista de karting Tokyo Drift, Terenul de minigolf, Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus precum şi reviste << Cutezatorii >> .

Şi pentru ca distracţia să fie pe gustul copiilor, dar şi a părintilor, magazinele cu articole pentru copii din Shopping City Suceava, au pregătit preţuri promoţionale pe întreaga perioadă: Fox vă aşteaptă cu reduceri de până la 70%, Champion cu reduceri de – 50 , Takko Fashion de – 30, Delia 07 între – 10 % şi – 40%, Evel Mod între -10% si -20%, Wenice şi Vivo Kids – oferte la îmbrăcăminte, Alexandria Librării – oferte cărţi şi jocuri, iar Carrefour Suceava vă aşteaptă cu preţuri speciale la jucării”, precizează Anca Ciutac.

NOU – Atracţie pentru copii – FERMA ANIMALELOR

“Pe 1 iunie esti invitat să păşeşti în ţara poveştilor şi să te întâlneşti cu personajele din diferite scene pregătite special pentru a fi pe placul celor mici: gradina cu legume, lacul cu răţuşte, cuibarul cu ouă, potcovăria sau stâna veselă. Toate acestea întregesc un decor spectaculos, unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit. Vor avea la dispoziție tractoraşe pe care le pot conduce, dar si 6 căluți de dimensiuni diferite, care îi vor îmbia pe prichindeii la o lecție de călărie, bine-nţeles sub supravegherea personalului specializat și a părinţilor.
Și pentru că vorbim de o fermă a animalelor, bucuria vizitatorilor va fi și mai mare atunci când vor vedea măgărușii, rățuștele, iepuraşii, oile sau puişorii de găină, gata de joacă.

Îi aşteptăm pe piticoţi în perioada 1 – 3 iunie 2012, la Shopping City Suceava cu surprize care mai de care mai distractive. Ei se vor putea bucura de jocurile copilariei, fotografii şi face-painting gratuit, dar și de concursuri interactive, menite să le atragă atenția și să le dezvolte creativitatea”, se mai arată în comunicatul de presă.