Sucevenii sunt asteptati la „Targul Alimenta Traditional”, care a ajuns la a VII-a editie

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Shopping City Suceava, organizează în perioada 20-22 iulie, a VII-a ediţie a târgului de produse tradiţionale Alimenta Tradiţional, anunţă Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul complexului comercial sucevean, într-un comunicat de presă. Potivit sursei citate, participanţii la târg, au pregătit cele mai bune şi mai gustoase produse tradiţionale, 100% naturale.

“Cei peste 40 de expozanţi ai Târgului Alimenta Tradiţional vă aşteaptă cu produse tradţionale din carne (şunculiţă ţărăneasca, caltaboşi, păstrăv în cobză, cârnăciori de oaie, cârnaţi ardeleneşti, cârnaţi de casă, cârnaţi tradiţionali, cârnaţi de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, muşchi file, muşchi împletit, muşchi montana, slănină afumată, tobă, cârnaţi ţărăneşti, muşchiuleţ de porc, şuncă, şorici, jambon tradiţional, pastramă de vită, pastramă de oaie) dar şi lactate (brânză de burduf în coajă de brad, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă, telemea, iaurt, sana, lapte bătut, brânză de vaci, urdă, caş).

Nu puteau lipsi produsele de panificaţie şi patiserie (cozonaci de casă cu stafide şi rahat, sărăţele, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale).

Pe lângă acestea, vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio dar şi produse apicole (miere de albine, lăptişor de matcă, polen).

Pentru cei interesaţi de produsele ecologice avem dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare, de capşuni, ulei natural de floarea soarelui – presat la rece, nerafinat”, informează Anca Ciutac în comunicatul de presă.

Expoziţia se va desfăşura în perioada 20 – 22 iulie 2012, în parcarea SHOPPING CITY SUCEAVA, şi va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 19:00.