Expozitie de pictura si sculptura in lemn si BCA, la Muzeul de Istorie din Suceava


Intră acum și în grupul de

Muzeul Bucovinei din Suceava invită sucevenii la Muzeul de Istorie, marţi, 4 septembrie 2012, de la ora 17.00, la vernisajul expoziţiei Geneză, a artistului plastic Ioan Nicu Crâşmari, informează într-un comunicat de presă, Loredana Bortă, responsabil PR în cadrul instituţiei sucevene.

Potrivit acesteia, expoziţia cuprinde lucrări de pictură – 18 tablouri realizate în ulei, pe pânză şi 10 tablouri de sculptură în lemn şi BCA.

“Fundalul muzical va fi susţinut de Florin Săveanu, Felix Baciu şi Marius Aluncăriţe de la Colegiul de Artă << Ciprian Porumbescu >> din municipiu.

Ioan Nicu Crâşmari este absolvent al Colegiului sucevean şi student în anul III la Universitatea de Arte << George Enescu >> din Iaşi.

În urma participării la numeroase competiţii, a obţinut diferite premii, printre care: premiul de debut la expoziţia << Atelier 35 >> , ediţia 2010, cu lucrarea << În mişcare >> (sculptură mică); participare la tabăra de sculptură, organizată în cadrul Festivalului european al artelor << Ciprian Porumbescu >> Stupca 2011; participare la expoziţia << Atelier 35 >> , ediţia 2012, cu lucrarea << Germinaţie >> (sculptură mică).

Evenimentul va fi prezentat de prof. Lucia Puşcaşu.


Intră acum și în grupul de