ANDRA canta la Shopping City Suceava. Vezi aici cand


Intră acum și în grupul de

Caravana Bonux ajunge la Shopping City Suceava. Miercuri, 12 septembrie 2012 începând cu ora 17:30 în parcarea Shopping City Suceava va avea loc un concert special ANDRA, anunţă reprezentanţii complexului comercial sucevean, intr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, evenimentul face parte din campania organizată la nivel naţional de BONUX şi cuprinde un program de 4 ore de concursuri şi un super concert ANDRA. Organizatorii au pregătit mii de premii pentru participanţi constând în pachete de detergent Bonux, coliere, ghivece de flori şi multe alte surprize.

Pe toată perioada evenimentului, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit reduceri şi oferte speciale.

“Astfel, doar pe 12 septembrie magazinul Takko Fashion va acorda reduceri de -50% la toate cumpărăturile, doar pentru clienţii VIP, cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate în Romania, Camiceria Italiana vă aşteaptă cu un discount special de -20%, iar New Yorker, Benvenuti şi Fox au prelungit reducerile de până la -70% la colecţiile de sezon. Pentru că, cumpărăturile pentru noul an şcolar sunt pe ultima sută de metri, Benvenuti va acorda o reducere suplimentară de -10% pe baza pliantului din broşura de Back to School Shopping City Suceava. Hypermarket-ul Carrefour a pregătit o ofertă specială penru pensionari , la cumpărături de minim 50 lei pensionarii primesc 1L de ulei.

În plus, la Champion cumpărăturile de 200 lei pentru articole de copii vă aduc gratuit un articol de până la 65 lei şi magazinele Vivo Kids, Evel Mod şi Delia 07 vă aşteaptă cu cea mai variată gama de uniforme şi articole de copii. Alexandria Librării a pregătit reduceri speciale pentru noul început de an şcolar, -30% la cărţile editate de Egmont şi -20% la titlurile Nemira, iar Media Galaxy are reduceri de pana la -300 lei la orice laptop Lenovo şi mini laptop Asus, -50% la toată gama de expresoare Dolce Gusto Melodz şi -25% la imprimante HP din promoţie, boxe Logitec şi cuptoare cu microunde Whirpool.

Produsele cosmetice au preţuri speciale în B&B Collection cu reduceri de până la + 50% la mascara şi de până la + 30% la trusele de farduri, precum şi diverse seturi cadou iar bijuteriile fantezie le găsiţi într+o gama variată la noul magazin Pechora.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar magazinul Bergner a pregătit o oferta imbatabilă, pentru cumpărături de minim 150 lei primeşti cadoul o tigaie teflonată, iar pentru cumpărături de minim 300 lei primeşti o tigaie de ceramică”, informează reprezentanţii Shopping City Suceava.

Din repertoriul Andrei pregătit special pentru acest eveniment, nu vor lipsi piese consacrate “ Vreau sărutarea ta”, „Doar o clipă”, „Dragostea rămâne” dar şi cele mai noi melodii ale cantăreţei: „What about us” şi „ Telephone”. Iar pentru iubitorii de muzică populară, Andra a pregătit un program special, cu cele mai îndrăgite piese din folclor.


Intră acum și în grupul de