„Maraton Foto”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava va găzdui în perioada 15–16 septembrie 2012, cea de-a IV–a ediţie a concursului “Maraton Foto”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

“Ai un aparat foto? Vrei să îți demonstrezi talentul fotografic? Atunci vino la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava şi participă la cea de-a treia ediţie a Maratonului Foto.

Maratonul foto este o cursă fotografică, un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesioniști, care se desfășoară într-o manieră originală: timp de 8 ore, fiecare maratonist va preda 6 fotografii cu 6 teme diferite, stabilite de către organizatori.

Punctul de plecare (în care se primesc și temele maratonului) este Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, iar după primirea temelor aveți la dispoziție 8 ore pentru a realiza fotografiile și pentru a vă întoarce să predați cele 6 fotografii.
Locatia pozelor poate fi în orice zonă a oraşului cu condiția să fie pe temele primite”, explică reprezentanţii shopping mall-ului sucevean.

Potrivit acestora, sâmbătă, 15 septembrie 2012, începând cu ora 10:00, se vor extrage pe loc cele 6 teme. Duminică, 16 septembrie, de la ora 16:00 va avea loc premierea câștigătorilor.

Premii în valoare de 2.100 lei oferite de Shopping City Suceava.

„Nu contează ce vârstă ai, sexul sau aparatul, vino și participă! Utilizarea telefoanelor mobile este exclusă.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: [email protected] Se va preciza numele complet şi vârsta, iar în urma e-mail-ului veți primi un număr de înregistrare pe baza căruia în ziua de 13 septembrie veți primi un ecuson de participare”, transmit organizatorii.

Data limită pentru înscrieri este 15 septembrie 2012.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul www.depestrada.ro.


Intră acum și în grupul de