„Regina Maria…Regina Mama”, expozitie de fotografie la Galleria Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Suceava va găzdui, în perioada 28 septembrie – 4 noiembrie 2012, expoziția de fotografie sub genericul “Regina Maria…Regina Mamă”. Potrivit reprezentanţilor complexului comercial sucevean, expoziția reunește fotografii realizate de către profesorii Mihaela Calistru şi Crăița Petruța Buda – Niga și elevii clasei a XI a J – a de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

“Tema abordată este una ce vizează deprinderile, frumusețea și pasiunea pentru fotografie și imortalizarea imaginilor în locuri deosebite parcă uitate de vreme, dar asupra cărora patina timpului nu și-a spus cuvântul – Castelul de la Balcic şi Grădina Botanică, Castelul Bran și Castelul Peleș. Elevii au dorit să aducă în ochii vizitatorilor frumusețile locului, care păstrează vie amintirea unui tărâm cândva românesc și a Reginei Maria. Îmbinarea elementelor de culoare și cu cele de istorie și arhitectură, au adus în fața privitorilor o explozie de culoare, natură și o adevărată oază de verdeață și liniște în aceste locuri brăzdate de mult soare și lumină.

Manifestarea este un exercițiu, fotografiile încercând să aducă cât mai aproape imaginile, culorile și pasiunea pentru fotografie. Evenimentul face parte dintr-un proiect ce vizează mai multe activități extrașcolare desfășurate anul acesta cu elevii clasei a XI-a J de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava”, informează reprezentanţii Galleria Suceava, într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de