Filmul „Si caii sunt verzi pe pereti” va fi difuzat, in premiera, la USV


Intră acum și în grupul de

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava continuă seria acțiunilor de promovare a creațiilor cinematografice românești și va proiecta, în premieră, în zilele de 12 și 13 noiembrie 2012, în Auditorium „Joseph Schmidt”, comedia „Și caii sunt verzi pe pereți”, informează într-un comunicat de presă, prof. univ. dr. Mihai Dimian, prorector în cadrul instituţiei sucevene de învăţământ superior.

„ << Este o poveste despre iluzia de a te îmbogăţi în Români >> , susţine regizorul Dan Chişu, cel care ne-a confirmat prezența la USV pentru aceeastă lansare a filmului în ziua de marți, alături de alți protagoniști și de o echipă tehnică pentru asigurarea vizionării filmului în cele mai bune condiții”, precizează Dimian.

În document se mai arată că luni, 12 noiembrie, spectacolele vor începe la orele 18:00 și 20:00, iar prețul unui bilet va fi de 5 lei. Marți, 13 noiembrie, spectacolele vor începe la 17:30 și 20:00, pentru a facilita dialogul spectatorilor cu regizorul Dan Chișu și ceilalți invitați, iar prețul unui bilet va fi tot de 5 lei pentru elevi și studenți, respectiv 10 lei pentru restul participanților.

Informații suplimentare și bilete se pot obţine apelând numărul de telefon: 0742/242.281


Intră acum și în grupul de