Grupul de stand-up comedy “Spitalu’ 9” revine pe scena de la Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultura din Suceava va gazdui joi, 15 noiembrie 2012, de la ora 19.00, un spectacol de stand-up comedy oferit de „Spitalu’ 9”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului umoristic.

Potrivit sursei, cei trei membrii ai trupei – Doru Ivanov, Cristi Voikul si Marius George Gheorghiu, pleaca din nou la drum cu spectacolul “La vanatoare de prosti”, acesta facand parte din cel mai lung turneu de comedie organizat pana in prezent in tara noastra.

Spectacolul cuprinde pe langa parodii muzicale si scenete, momente de stand-up comedy care au teme dintre cele mai variate, precum tabu-urile contemporane, avantajele si dezavantajele vietii in doi sau cum vom avea tot mai multe motive sa radem pe masura ce internetul si tehnologia vor schimba definitiv lumea asa cum o stim.

“Spitalu’ 9 este o trupa profesionista de comedie inca din 2005, cand au
devenit cunoscuti cu parodia << sexy BASE >> care l-a convis pe presedintele Romaniei sa-si tunda suvita. Pe langa cele peste 1.500 de aparitii live de pana acum, Cristi, Marius si Doru au putut fi vazuti si in cele 10 emisiuni << Demascarea >> difuzate pe un post national de televiziune”, se arata in document.

Pretul unui billet este de 30 lei. Rezervari se pot face la numarul de telefon – 0722/347.378


Intră acum și în grupul de