Expozitie cu vanzare de carte si obiecte handmade, organizata in scop caritabil, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava va găzdui, în zilele de 24 şi 25 noiembrie, un eveniment realizat în colaborare cu Organizaţia „Ordinul Voluntarilor”, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, în cadrul evenimentului va fi organizată o expoziţie cu vânzare de cărţi donate de cadrele didactice şi obiecte realizate de studenţi. Iulius Mall sprijină acţiunea caritabilă, organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru două cazuri sociale din Suceava. Sumele obţinute vor fi donate unui băieţel, din satul Rotunda, care necesitată o operaţie la inimă şi unei familii de şapte persoane, din comunca Ilişeşti, care a rămas fără locuinţă în urma unui incendiu.

În document se mai arată că, luni, miercuri şi vineri sunt zilele în pas de dans pentru prichindeii veniţi la Iulius Mall. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans. Buna dispoziţie a celor mici va fi asigurată de ritmurile de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, 24 noiembrie 2012, năzdrăvanii au posibilitatea să îşi dezvolte abilităţile în cadrul atelierelor de creaţie tematice, organizate în zona KidsLand, de la ora 12.00. Weekend-ul prichindeiilor va fi şi mai reuşit dacă vor fi spectatorii piesei „Ochii Mamei”, prezentată duminică, de la aceeaşi oră, de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Până în data de 30 noiembrie, clienţii Iulius Mall îşi pot încărca bateriile culturale printr-o privire asupra expoziţiei de artă plastică româno – polonă, găzduită în galeria de la etajul mall-ului. Dedicată Zilei Independenţei Poloniei, expoziţia cuprinde 20 de reproduceri după lucrările semnate de pictorul Tymon Niesolowski şi 20 de ilustraţii ale poeţilor bucovineni, realizate de Mihai Pânzaru PIM.


Intră acum și în grupul de