Studentii USV organizeaza evenimentul caritabil “Un Craciun special pentru Florina”


Intră acum și în grupul de

Studenții Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, anul III, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava vor organiza, ca activitate practică de seminar, un eveniment cultural în scop caritabil, informează într-un comunicat de presă, Pitu Floarea, responsabil pe comunicare în cadrul proiectului.

Potrivit sursei citate, coordonatorul acestui tip de eveniment, aflat la cea de-a doua ediție, este lectorul univ. dr. ec. Ovidiu – Aurel Ghiuță.

Echipa formată din studenții grupei III au ales ca și caz situația unei fete de 17 ani și jumătate orfană de mamă și cu handicap de gradul I. Florina Nemesniciuc a fost diagnosticată cu tetrapareza spastică, gradul II. Acest tip de boală afectează membrele inferioare. De asemenea, fata are probleme și cu membrul superior drept.

În comunicatul de presă se arată că spectacolul „Un Crăciun special pentru Florina” va avea loc în data de 12 decembrie 2012, de la orele 18.00, în Sala Auditorium „Joseph Schmidt” (campus USV, Corp F) și va fi susținut de către membrii formației „Trupa 9”, Andreea Chisăliță, Roxana Sava, Silvia Golovatii și elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

„Fondurile obținute vor fi donate Florinei în vederea efectuării operației chirurgicale ce o va ajuta să meargă normal. Detalii pentru obținerea invitațiilor se pot afla la numerele de telefon: 0753/474.850, 0744/831.889”, mai precizează organizatorii.


Intră acum și în grupul de