Premii si voie buna in luna cadourilor, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Iulius Mall Suceava propune clienţilor săi o săptămână bogată în surprize de sezon. În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, sucevenii vor putea petrece clipe minunate în completarea sesiunilor de cumpărături. Concursuri tematice, spectacole de colinde, expoziţie de pictură, târg de cadouri handmade şi premii spectaculoase se află în oferta de evenimente a Iulius Mall.

Prichindeii pot lua lecţii gratuite de dans la Iulius Mall, pregătindu-se astfel pentru serbările de Crăciun. În zilele de luni, miercuri şi vineri, cei mici sunt aşteptaţi să îşi demonstreze abilităţile de mari dansatori, de la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului. Distracţia este garantată, năzdrăvanii lăsându-se purtaţi pe paşi de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Vineri, 14 decembrie 2012, de la ora 15.00, clienţii Iulius Mall sunt invitaţi la spectacolul de colinde Dăruieşte un zâmbet. Evenimentul face parte dintr-o campania caritabilă a Clubului Rotary, pe care Iulius Mall o susţine.

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 16.00, în zona foodcourt, talentaţii prichindei de la Palatul Copiilor vor susţine spectacole de Crăciun. Cântece de sezon şi dansuri ritmate vor crea o atmosferă de sărbătoare pentru cei aflaţi la cumpărături.

Duminică, pe 16 decembrie, de la ora 18.00, în aceeaşi locaţie, clienţii Iulius Mall vor fi publicul spectacolului O punte de speranţă. Momentul este organizat de studenţii din cadrul „Ordinului Voluntarilor”, al Universităţii „ Ştefan cel Mare” Suceava. Sub deviza „e mai important să dăruieşti decât să primeşti”, tinerii suceveni vor să ajute o familie nevoiaşă.

Duminică, Teatrul de Păpuşi „Puppet” oferă un spectacol inedit copiilor. Începând cu ora 12.00, în zona foodcourt, prichindeii vor admira un recital susţinut de păpuşi. Alături de îndrăgitele figurine vor colinda şi copii din Suceava, Iaşi, Neamţ şi Botoşani.

Cei care nu au ales încă darurile pentru cei dragi îl pot ajuta pe Moş Crăciun să găsească cadouri speciale la Târgul Handmade. Pe 15 şi 16 decembrie, sucevenii pot vizita, la parterul Iulius Mall, standurile cu podoabe, ornamente şi accesorii unicate. Fie că vor fi dăruite sau vor completa colecţiile personale, bijuteriile handmade vor aduce un plus de autenticitate celor care le adoptă.

Până pe 31 decembrie, sucevenii vor putea admira, la etajul Iulius Mall, cele 30 de picturi în ulei din cadrul expoziţiei Ştefan Danilevici, pictorul crizantemelor, prezentată de Alianţa „Pro Bucovina” şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice .

Până pe 21 decembrie, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la un concurs cu premii delicioase. Prin intermediul aplicaţiei Prinde premiile, prietenii de pe reţeaua socială a mall-ului trebuie să-l ajute de Moş Crăciun să aduce cât mai multe daruri în sania magică. În fiecare vineri, cinci norocoşi vor câştiga câte un coş plin cu bunătăţi pentru masa de Crăciun.

În luna cadourilor, clienţii Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii magice. Zilnic, primii 200 de clienţi care fac cumpărături peste 100 de lei vor primi cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi băuturi răcoritoare. Până pe 24 decembrie, în fiecare seară, la ora 19.00, unul dintre cumpărători va fi premiat cu un robot de bucătărie Philips. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericit unul dintre clienţi, care va pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu, un Volkwagen Polo.

Departament PR


Intră acum și în grupul de