Spectacole de colinde si targuri de cadouri, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

Afis Speranta_IM_SV_2012În aşteptarea Crăciunului, Iulius Mall Suceava a pregătit pentru clienţii săi un program încărcat în surprize de sezon. Concerte de colinde, spectacole de datini şi obiceiuri, târguri de cadouri şi premii spectaculoase se află în oferta de evenimente a Iulius Mall pentru această săptămână.

Joi, 20 decembrie 2012, de la ora 12.00, Iulius Mall îi invită pe suceveni la festivalul „Datini şi Obiceiuri pentru Sărbătorile de Iarnă”. Cele mai frumoase tradiţii din zona Bucovinei vor fi prezentate, pe scena de la etajul Iulius Mall, de grupuri de urători şi colindători din judeţ.

Preşcolari şi elevi vor încânta publicul cu un spectacol captivant de datini şi obiceiuri strămoşeşti.

Tot joi, începând cu ora 18.00, clienţii Iulius Mall vor putea asculta cele mai îndrăgite cântece de sezon în concertul „Speranța și prietenii”.

Vineri, 21 decembrie, începând cu ora 18.00, clienţii sunt aşteptaţi la un spectacol ritmat al celor de la BoomDance. Pe scenă vor urca dansatorii profesionişti din cadrul clubului BoomDance şi mici cântăreţi. În această zi, oricine doreşte să ia lecţii de dans se poate alătura demonstraţiilor de stiluri variate.

Până în data de 21 decembrie, la Iulius Mall se organizează Târgul de Cadouri de Crăciun.

Evenimentul este o iniţiativă a Asociaţiei „Euroşansa for Life” Fălticeni şi face parte din proiectul umanitar „Şansa de a dărui”. Astfel, cei care doresc să ofere cadouri speciale pot cumpăra obiecte handmade făcute de copiii de la Grădiniţa Specială din Fălticeni.

Afis Lautarii Bucovinei_IM_SV_2012Sâmbătă, de la ora 14.00, sucevenii aflaţi la cumpărături vor fi încântaţi cu melodii de sezon interpretate de tinerii talentaţi din centrele de plasament din judeţul Suceava şi din şcolile din mediul rural. Cea de-a doua ediţie a concursului de colinde este organizată de Euroactiv, în cadrul campaniei “Şanse egale pentru toţi copii”.

Ziua de duminică este una încărcată cu surprize muzicale. Începând cu ora 18.00, Iulius Mall propune clienţilor săi un spectacol de Crăciun cu cei mari îndrăgiţi lăutari ai Bucovinei. Marius Zgâianu, Dana Dăncilă, Nicoleta Cojocaru, Dorel Ionel şi Ansamblul de dansuri „Florile Bucovinei” vor surprinde publicul cu momente muzicale aparte.

Pe 23 decembrie, de la ora 12.00, în aşteptarea lui Moş Crăciun, prichindeii se vor putea bucura de un spectacol de colinde susţinut de figurinele Teatrului de Păpuşi „Puppet”, alături de copii din judeţele Botoşani şi Suceava.

Zilnic, până pe 23 decembrie, năzdrăvanii îşi pot da întâlnire cu Moş Crăciun. Îndrăgitul bătrânel îi va aştepta pe cei mici, în intervalul orar 16.00 şi 18.00, pentru a le asculta dorinţele din acest an.

În perioada 21 – 24 decembrie, cei care nu au reuşit să aleagă darurile pentru cei dragi pot găsi lucruri deosebite la Târgul de Cadouri Handmade. Bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi ornamente lucrate atent de cei mai iscusiţi suceveni pot fi cadouri unicate sau pot completa colecţia personală a pasionaţilor de obiecte făcute manual.

PRINDE PREMIILE IM_SV_2012Până pe 21 decembrie, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la un concurs cu premii delicioase. Prin intermediul aplicaţiei „Prinde premiile”, prietenii de pe reţeaua socială a mall-ului trebuie să-l ajute de Moş Crăciun să aduce cât mai multe daruri în sania magică. În fiecare vineri, cinci norocoşi vor câştiga câte un coş plin cu bunătăţi pentru masa de Crăciun.

În luna cadourilor, clienţii Iulius Mall sunt răsplătiţi cu premii magice. Zilnic, primii 200 de clienţi care fac cumpărături peste 100 de lei vor primi cadouri instant: cozonaci aromaţi, bomboane de pom, figurine de ciocolată şi băuturi răcoritoare. Până pe 24 decembrie, în fiecare seară, la ora 19.00, unul dintre cumpărători va fi premiat cu un robot de bucătărie Philips. În ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Iulius Mall va face fericit unul dintre clienţi, care va pleca de la cumpărături la volanul marelui premiu, un Volkwagen Polo.

Departament PR

 

 


Intră acum și în grupul de