La Galleria Suceava se joaca piesa de teatru “Povestea pestisorului de aur”

Povestea PestisoruluiTeatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 26 ianuarie 2013, de la ora 11.30,  în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Povestea peștișorului de aur”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial. Potrivit acestora, durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend a lunii ianuarie, la “Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava). Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul, fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii ianuarie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri de la orele 20.00. Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați. Relații se pot obţine la numărul de telefon: 0745/996.356.