“Femei de succes. Performanta la superlativ”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Femei de Succes 2013_5Comunicat de presă

„Femei de succes! Performanţă la superlativ”, manifestare organizată de Fundaţia „Şanse Egale Valoare Autoritate” (SEVA), Monitorul de Suceava, Shopping City Suceava şi Asociaţia „Edu-Max” va avea loc în data de 2 martie, ora 11:00, în City Gallery, din Shopping City Suceava

Proiectul îşi propune să aducă în faţa sucevenilor femei care au înregistrat rezultate notabile în diferite domenii de activitate, de la modă şi estetică, până la politică sau afaceri.

În perioada 18-26 februarie, sucevenii sunt invitaţi să acceseze site-ul www.monitorulsv.ro, unde, în cadrul secţiunii dedicate acestui eveniment, pot propune, pentru fiecare din cele 17 categorii, un nume al unei femei care s-a afirmat cu succes în domeniul în care activează. Categoriile sunt: Administraţie, Proză, poezie, muzică, Arte plastice, Educaţie, Cercetare, Sănătate, Drept, Afaceri, Protecţia mediului, Societate civilă, Voluntariat, Sport, Estetică, Politică, Jurnalism, Turism şi Modă. Cei care vor participa la acest studiu trebuie să completeze cel puţin un câmp al sondajului.

De menţionat este faptul că, la finele perioadei alocate procesului de vot, toţi cei care şi-au exprimat cel puţin o opţiune pe www.monitorulsv.ro vor participa la o tombolă în urma căreia pot câştiga un abonament pentru o lună de zile la ziarul Monitorul de Suceava.

Anca Ciutac

Marketing Specialist

 


Intră acum și în grupul de