Concert Florin Chilian si concurs de frumusete, in luna femeilor, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presa

afis florin chilianÎn săptămâna dedicată femeilor, Iulius Mall Suceava le răsfaţă pe doamne şi domnişoare cu un concurs de frumuseţe, târguri tematice şi premii tentante. Florin Chilian va fi cel care se va asigura de buna dispoziţie a clientelor Iulius Mall, oferindu-le cele mai frumoase melodii de dragoste.

Primele zile de primăvară aduc cadouri aparte pentru doamne, la Iulius Mall. Joi, 7 martie, de la ora 18.00, femeia este celebrată într-un eveniment organizat de librăria Cărtureşti. Sub genericul „Feminitatea – mai mult decât cuvinte”, invitaţi din domenii variate vor vorbi despre educaţia femeii, rolul acesteia în familie, prevenirea violenţei domestice, dar şi despre nutriţie, sănătate şi frumuseţe.

În cadrul campaniei „Prinţesă de ziua ta!”, sucevencele vor avea parte de momente plăcute la Iulius Mall. De Ziua Femeii, doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate cu mii de flori de primăvară oferite de cei mai arătoşi cavaleri, din partea Iulius Mall. Pe 8 martie 2013, de la ora 18.00, femeile vor fi în centrul atenţiei în îndrăgita destinaţie de cumpărături. Pentru ele se vor organiza sesiuni de make-up şi hairstyling oferite de profesioniştii Carmen Style, iar talentaţii prichindei de la Palatul Copiilor vor anima atmosfera cu un spectacol ritmat. Doamnele care pun accent pe sănătatea lor fizică vor participa la demonstraţiile de capoeira, rebound şi fitball pregătite de clubul Fit For Fun.

Iulius Mall îi ajută pe bărbaţi să cucerească inimile persoanelor dragi din viaţa lor. Marele cadou pentru publicul feminin este concertul lui Florin Chilian, care va încânta doamnele şi domnişoarele cu îndrăgitele refrene romantice din repertoriul său. Surprizele continuă cu Spring Fashion Show, prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor din Iulius Mall, de unde domnii se pot inspira în alegerea cadourilor perfecte pentru perechea lor.

Pe 9 martie, de la ora 14.00, la Iulius Mall se organizează cea de-a doua ediţie a „Miss şi Mister Bucovina”. Evenimentul este o iniţiativă a asociaţia „Euroactiv”, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Palatul Copiilor şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. În competiţia frumuseţii s-au înscris 14 perechi din 14 licee din judeţul Suceava, care se vor întrece în probe precum: prezentarea ţinutelor office, parada uniformelor şcolare, întrebări de cultură generală, dans, aptitudini şi defilarea în ţinute de seară. Acţiunea va fi completată cu momente artistice oferite de elevii liceelor particitante. Cei mai mulţi susţinători ai unităţilor de învăţământ vor fi răsplătiţi cu premii surpriză.

Până pe 10 martie, la parterul Iulius  Mall se desfăşoară o ediţie specială de Ziua Femeii a Târgului de Handmade. Artiştii suceveni vor veni în întâmpinarea celor care nu au găsit darurile potrivite cu bijuterii, decoraţiuni şi accesorii unicat, lucrate cu migală.

Tot până pe 10 martie, Iulius Mall îşi va răsfăţa zilnic clienţii cu şedinţe de relaxare la Michelle Beauty Center, pachete de înfrumuseţare la Endermo Clinic şi produse cosmetice. Cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor intra în cursa pentru un weekend la SPA, la hotelul de 4 stele „St. Martins Therme & Lodge”.

Iulius Mall s-a gândit şi la fanii săi de pe pagina de Facebook. Cei care doresc să intre în competiţia online trebuie să posteze, până pe 10 martie, o fotografie cu femeia specială din viaţa lor. Cea mai votată imagine va câştiga un set de bijuterii Swarovski şi o schimbare de look la Michelle Beauty Center.

Departament PR

 

 

 


Intră acum și în grupul de