Acasă Evenimente Elevii Scolii Gimnaziale Nr.1 Suceava s-au jucat “De-a primavara”…si le-a iesit din...

Elevii Scolii Gimnaziale Nr.1 Suceava s-au jucat “De-a primavara”…si le-a iesit din plin


Intră acum și în grupul de

spectacol 2

Elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava au ales ca de 8 Martie să le spună tuturor mamelor că le iubesc într-un mod inedit, organizând un spectacol intitulat „De-a primăvara” prin care fiecare şcolar, cu talentul său, a ţinut să încânte persoanele cele mai dragi din viaţă.



Regalul artistic s-a dovedit a fi unul de excepţie, sala mare a Casei de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ devenind, joi seară, una mult prea mică faţă de numărul mare de spectatori.

Întregul program a fost realizat doar de şcolari, de la prezentatori şi până la artiştii care au evoluat pe scenă, toţi primind din partea spectatorilor aplauze la scenă deschisă. Deschiderea spectacolului a fost oferită de elevii din clasele pregătitoare care au interpretat cu profesionalism şi dăruire trei cântece.

Rând pe rând, elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, sub atenta coordonare a cadrelor didactice, au adus un zâmbet pe buzele spectatorilor şi au smuls ropote de aplauze prin dans modern, dansuri populare sau muzică, chiar dacă de multe ori emoţiile erau mult prea mari, atât din partea micilor artişti cât şi a părinţilor prezenţi în sală.

Prezent la manifestare, şeful IŞJ Suceava, insp.gen. Gheorghe Lazăr, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa talentaţilor şcolari. „Nu pot decât să spun felicitări colectivului didactic, copiilor şi părinţilor care au contribuit deopotrivă pentru realizarea acestui minunat spectacol. Mi-aş dori ca toate şcolile din judeţ să-l considere un exemplu pozitiv. De aici se vor ridica viitoarele talente, iar calitatea vieţii depinde de calitatea educaţiei pe care o oferim elevilor”,  a adăugat Gheorghe Lazăr.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version