Acasă Evenimente Carte bibliofila marca Matei Visniec, prezentata la Salonul de Carte de la...

Carte bibliofila marca Matei Visniec, prezentata la Salonul de Carte de la Paris


Intră acum și în grupul de

Carte Matei Visniec

In cadrul Salonului de Carte de la Paris, editia 2013, Galeria „Paul Amarica” organizeaza o expozitie cu prezentarea unei carti bibliofile semnata de Matei Visniec, Andra Badulesco si Iuri Isar, informeaza intr-un comunicat de presa, Carmen Veronica Steiciuc, consultant artistic CCPCT Centrul Cultural Bucovina.



Potrivit acesteia, scriitorul Matei Visniec, originar din Suceava, se numara printre cei 27 de autori invitati în mod oficial la Salonul International al Cartii de la Paris.

L’homme dans le cercle a aparut la Editions Transignum, Paris, in limba franceza. Editie limitata la 15 exemplare, fiecare cu 10 gravuri originale (pointe-seche) si 5 planse manuscrise (ale autorului) in tiraj xérographique, pe hârtie Hahnemühle „Copperplate” blanc 300g, prezentate in folio intr-o cutie manufacturata. Cartile sunt semnate si numerotate de la 1 la 15.

“Aceste 15 exemplare de artist sunt acompaniate de o varianta tiparita digital, cu textul integral, in editie bilingva franceza-romana. Editia bilingva a fost scoasa in tiraj limitat de 300 de exemplare, pe hârtie couché mat 170g, numerotate de la 1 la 300”, mai arata Carmen Veronica Steiciuc.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version