„Targ de arta si antichitati”, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Târgului_Colecţionarilor_IM_SV_2013Comunicat de presă

Iulius Mall Suceava propune clienţilor săi o săptămână de shopping îmbogăţită cu evenimente frumoase. Expoziţie de grafică, campionat de fotbal, târg de antichităţi şi activităţi antrenante pentru prichindei se află pe agenda îndrăgitei destinaţii de cumpărături din următoarele zile.

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, năzdrăvanii se vor lăsa vrăjiţi de ritmurile samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. Lecţiile în paşi de dans vor fi oferite de specialiştii Boomdance, care se vor asigura că micuţii petrec momente plăcute la Iulius Mall.

Miercuri, 3 aprilie 2013, cei mici sunt invitaţi la o seară de poveste. De la ora 18.00, librăria Cărtureşti îi invită pe ştrengari să asculte cele mai frumoase poveşti şi să se bucure de farmecul personajelor îndrăgite.

În perioada 3 aprilie – 31 mai, la Iulius Mall va fi prezentată retrospectiva Salonului Naţional de Grafică „Omul şi Pădurea”. Expoziţia cuprinde afişe şi caricaturi ale graficienilor suceveni şi din alte judeţe ale ţării, reprezentând eşantioane artistice din colecţia Direcţiei Silvice Suceava. Retrospectiva este organizată cu prilejul desfăşurării acţiunii naţionale „Luna plantării arborilor” şi se doreşte a fi un manifest civic-ecologist de conservare a pădurilor.

Pe 4 aprilie, Iulius Mall găzduieşte Campionatul de Fotbal pe Clase. Elevii cu abilităţi sportive din cadrul Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi a Seminarului Ortodox Liceal „Mitropolitul Dosoftei” se vor întrece în driblinguri şi goluri, în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”.

În perioada 5 – 7 aprilie,  la parterul  Iulius Mall se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului Colecţionarilor. Clienţii se vor bucura de cele mai rafinate şi elegante articole înnobilate de patina timpului. Expozanţii vor prezenta piese de colecţie a căror valoare a sporit odată cu vechimea lor, iar bucovinenilor le va fi permis să pătrundă în universul aparte şi misterios al obiectelor de artă. Pasionaţii de antichităţi vor descoperi piese de mobilier, tablouri, bijuterii, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, cărţi, argintărie, sticlărie, porţelanuri şi alte mărturii ale trecutului.

Ştrengarii sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 12.00, la KidsLand, să îşi dezvolte abilităţile practice în cadrul atelierelor de creaţie. Specialiştii vor combina talentul piticilor cu momente de bună dispoziţie creată prin cântec şi dans.

Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, Iulius Mall îi invită pe copii la spectacolul „Scufiţa Roşie”, oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Departament PR


Intră acum și în grupul de