Targul Alimenta Traditional revine in parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

afis.online BUNComunicat de presă

Sucevenii care nu şi-au făcut cumpărăturile pentru masa de Paşte au la dispoziţie cele mai delicioase produse tradiţionale româneşti şi nu numai, la ediţia specială de Paşte a Târgului Alimenta Tradiţional, din parcarea Shopping City Suceava.

Timp de şase zile, vizitatorii se vor putea delecta cu pască, cozonac, brânză de burduf în coajă de brad, păstrăv în cobză, palincă şi multe alte produse pregătite special pentru eveniment.

Târgul Alimenta Tradiţional este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Shopping City Suceava,  în perioada 27 aprilie – 2 mai 2013 şi va putea vi vizitat zilnic între orele 10:00 – 18:00.

Dintre produsele tradiţionale de carne nu lipsesc: cabanosul, caltaboşii, cârnăciorii de oaie, cârnaţii ardeleneşti, cârnaţii de casă, cârnaţii tradiţionali, cârnaţii de vită, ceafa afumată, costiţa afumată, kaiserul, muşchii file, muşchii împletiţi, muşchiuleţul Montana, slănina afumată, şunculiţa ţărănească, toba, cârnaţii ţărăneşti, muşchiuleţul de porc, şunca, şoricii, jambonul tradiţional, pastrama de vită sau cea de oaie.

Cum de pe masa de Paşte nu pot lipsi produsele lactate, în cadrul expoziţiei veţi putea găsi şi o gamă variată de brânzeturi – caş, urdă, brânză de burduf,  caş afumat, caşcaval, telemea, brânză de vaci, brânză topită, dar şi iaurt, sana sau lapte bătut.

Cozonaci de casă cu stafide şi rahat, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte,  nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale, alături de alte produse de panificaţie şi patisserie care “le vor face cu ochiul” cumpărătorilor, în perioada 27 aprilie – 2 mai.

De asemenea, vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio, produse apicole, dar şi dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare sau căpşuni.

Anca Ciutac, marketing specialist, Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de