Festivalul concurs national „Voinicelul” marcheaza cea de-a XI-a editie, la Iulius Mall Suceava

Festivalul Voinicelul_IM SV_2013Comunicat de presă

Iulius Mall Suceava îşi întâmpină clienţii în acest sfârşit de săptămână cu evenimente speciale: festival de talente, concurs de dans, teatru de păpuşi şi ateliere de creaţie.

Sâmbătă, 25 mai 2013, sucevenii sunt invitaţi la un spectacol aparte, susţinut de sute de copii din judeţ. „Voinicelul” este un eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, ajuns la a XI-a ediţie, găzduit de Iulius Mall. Prichindeii s-au înscris la categoriile dans, interpretare vocală, interpretare instrumentală, recitare, tradiţii şi obiceiuri. În această sâmbătă, de la ora 08.30, la Iulius Mall se desfăşoară etapa municipală, în cadrul căreia vor performa cei mai talentaţi preşcolari. Vocile extraordinare şi calităţile artistice ale ştrengarilor vor încânta publicul sucevean prezent la eveniment. Etapa judeţeană a festivalului – concurs va fi organizată tot la Iulius Mall, sâmbătă, 1 iunie 2013.

Tot pe 25 mai, de la ora 12.00, năzdrăvanii vor participa la atelierele de creaţie susţinute la KidsLand. Cei mici îşi vor demonstra aptitudinile şi imaginaţia realizând mici opere de artă, sub îndrumarea specialiştilor.

Ziua de duminică este dedicată unei alte competiţii artistice. Clienţii Iulius Mall vor combina sesiunile de cumpărături cu momente antrenante de dans. De la ora 11:00, scena de la etajul 1 Iulius Mall se va transforma în ring pentru participanţii Concursului Judeţean de Dans, organizat de Inspectoratul Şcolar şi Palatul Copiilor. Elevii între 8 şi 18 ani, grupaţi pe trei categorii de vârstă, se vor întrece la secţiunile dans modern, popular stilizat, contemporan, de caracter, clasic, cu temă impusă, fantezie coregrafică şi balet modern. Un mix de ritmuri, coregrafii şi culoare va oferi zâmbete tuturor clienţilor Iulius Mall.

Duminică, de la ora 12.00, tot în zona Kidsland, năzdrăvanii se vor întâlni cu personajele din spectacolul  oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Departament PR