Recital de pian si expozitie de grafica si pictura, la Colegiul de Arta Suceava


Intră acum și în grupul de

DSCN1437Sala Auditorium din cadrul Colegiului de Arta „Ciprian Porumbescu” Suceava va gazdui luni, 17 iunie 2013, de la ora 17.00, ultima intalnire, din acest an, organizata in cadrul Proiectului „Music Art”, realizat de Petronela Rusu, prof. de pictura la Palatul Copiilor Suceava si Diana Cantoriu, prof. de pian la Colegiul de Arta „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Palatului Copiilor Suceava, Oana Popescu, invitaţii manifestării vor fi – Loredana Coca, profesor de educatie fizica la Scoala Generala Numarul 3 Suceava, impreuna cu un grup de copii ce au pregatit o surpriza pentru participantii la activitate.

Marian Ciocan si Marian Livadaru, elevi ai Colegiului de Arta, indrumati de prof. Diana Cantoriu, vor sustine un recital de pian, moment dupa care va fi vernisata expozitia de grafica si pictura ce poarta amprenta elevelor Miriam Cozmei si Lorena Cozmei, ambele eleve ale reputatului colegiu, care în paralel frecventeaza cursurile Palatului Copiilor Suceava, sub indrumarea prof. Petronela Rusu.

DSCN1434În documet se mai arată că scopul proiectului „Music Art” este acela de a crea arta pornind de la sunete. „Am ales piese apartinand diferitor genuri muzicale si impreuna cu fetele am incercat sa transmitem sentimentele ce le-am trait in timpul auditiei muzicale. Rezultatul este un minunat recital cu un repertoriu variat si o expozitie de calitate care ne va transfera in lumea culorilor muzicale”, a declarat prof. Rusu.


Intră acum și în grupul de