„Romeo si Julieta”, un spectacol jucat in premiera la Suceava de o echipa tanara de actori (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Spectacolul „Romeo și Julieta” care va fi jucat miercuri, 14 august, de la ora 19.00 și joi, 15 august, de la ora 17.00, în Cetatea de Scaun a Sucevei va avea o distribuție formată în majoritate din actori tineri, patru dintre aceștia fiind din județul Suceava (Raluca Ghervan, Andrei Merchea, Bogdan Amurăriței și Ionuț Maierean).

Spectacolul, pus în scenă de trupa Clan-destin din București, sub atenta supraveghere a regizorului Teodora Câmpineanu va fi jucat în premieră la Suceava. „Avem o echipă tânără. Majoritatea actorilor din acest spectacol debutează acum în teatru. O altă premieră ar fi faptul că una dintre actrițele care va juca rolul Julietei are doar 18 ani, dar și faptul că eu personal voi asigura live sunetul din spectacol. Muzica pe care o vom folosi este compusă de Mihai Câmpineanu, component al trupei Șuie Paparude”, a declarat Teodora Câmpineanu.

Aceasta a mai spus că în București, piesa „Romeo și Julieta” a fost jucată ultima dată în urmă cu 19 ani, moment la care Câmpineanu a avut ocazia să joace rolul Julietei pe scena Teatrului Național din capitală. Din distribuția spectacolului care va fi jucat la Suceava fac parte 35 de oameni.

Fiecare reprezentație a artiștilor va dura două ore și jumătate, fără pauză. „Ne simțim extraordinar la Suceava. Spațiul în care vom juca, cel din incinta Cetății de Scaun este absolut fabulos, prin urmare invit toți sucevenii la teatru”, a transmis regizorul.

Reamintim că spectacolul se circumscrie manifestărilor cuprinse în calendarul Festivalului de Artă Medievală “Ştefan cel Mare” 2013, festival programat a se desfășura în perioada 15-18 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei.

Prețul unui bilet la teatru este 4,5 lei pentru adulți, respectiv 1 leu pentru copii.


Intră acum și în grupul de