Concert simfonic in aer liber, pentru al doilea an consecutiv, la Suceava. Vremea e singurul inamic


Intră acum și în grupul de

Afis Simfonii de toamnaClubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA organizeaza vineri, 13 septembrie 2013, de la ora 19:30, a doua editie a evenimentului cultural SIMFONII DE TOAMNA, informeaza intr-un comunicat de presa, presedintele clubului, Florin Apetroaei.

Potrivit sursei citate, anul acesta, sucevenii vor petrece o seara de toamna in compania artistilor de la OPERA NATIONALA ROMANA IASI care vor intrepreta arii celebre de opera. In repertoriul pregatit pentru aceasta editie a evenimentului sunt incluse piese apartinind compozitorilor: Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Ceaikovski, Georges Bizet si multi altii.

La finele acestei saptamani, orasul Suceava va rasuna, pentru citeva ore, sub bacheta dirijorului Gabriel Bebeşelea, iar orchestra va reuni 130 de artisti de elita. Concertul extraordinar va avea loc in zona centrala, pe esplanada Consiliului Judetean Suceava, accesul facindu-se doar pe baza de invitatie.

„Daruiti comunitatii impreuna cu Rotary” a fost mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect, si anul acesta, dupa ecourile frumoase de la prima editie a proiectului.

Astfel, organizarea regalului de muzica clasica la Suceava SIMFONII DE TOAMNA, editia a-II-a, a fost posibila datorita partenerilor care s-au alaturat in eveniment: BETTY ICE, GRUPUL DE FIRME CALCARUL si CENTRUL DE DIAGNOSTICARE EXPLORA. Alaturi de acestia, proiectul a fost sustinut de nume importante din mediul de afaceri local, din randul autoritatilor locale si mass-media.

In anul 2012, tot pe data de 13 Septembrie, Clubul Rotary Suceava a organizat SIMFONII DE TOAMNA – prima editie – sub egida FILARMONICII DIN BOTOSANI.

Clubul Rotary este o organizatie a oamenilor de afaceri si a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promoveaza standarde etice inalte in toate domeniile de activitate si stimuleaza relatiile de buna intelegere intre membrii comunitatii.


Intră acum și în grupul de