Targul de Toamna „Produs in Bucovina”, in week-end, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

"Produs in Bucovina", ediţia a IV-a, Suceava

Pe esplanada Iulius Mall din Suceava va avea loc în week-end Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina”. Potrivit preşedintelui Asociaţiei „Produs în Bucovina”, Cristina Dumitrescu, întrucât este târgul de acasă al asociaţiei, membrii vor fi prezenţi în număr mare cu tot ce au mai bun.

Ea a precizat că vor participa peste 30 de producători ce vor prezenta preparate din carne, produse lactate, produse de panificaţie şi patiserie, bere, bere de casă, must, sucuri naturale, miere de albine şi produse apicole, fructe, îngheţată cât şi preparate la grătar şi ceaun. „Ne unim sub motto-ul nostru <<Într-o Europă a regiunilor: alimente autentice dintr-o regiune autentică>>, care descrie cel mai bine scopul nostru, de unde venim şi unde vrem să ajungem”, a arătat Dumitrescu.

Preşedintele Asociaţiei „Produs în Bucovina” a menţionat că la târg va fi prezentată şi o expoziţie de animale ale zonei cu cai, vite, oi şi păsări, dar şi o prezentare organizată de Clubul Crescătorilor de Câini de Rasă Ciobănesc de Bucovina.

Alături de producători, în târg vor fi prezenţi meşteri populari din judeţ, într-un sat din căsuţe de lemn unde vor oferi vizitatorilor diverse obiecte de artizanat.


Intră acum și în grupul de