“Ziua Internationala a Comemorarii Bebelusilor si a Copiilor” va fi marcata si la Suceava


Intră acum și în grupul de

Comemorare bebelusi“Ziua Internationala a Comemorarii Bebelusilor si a Copiilor” va fi marcata marti, 15 octombrie 2013, de la ora 19.00, si la Suceava, in Piata Uniunii Europene (“La Steaguri”), anunta Organizatia E.M.M.A. (”Eternul Miracol Materna Alinare”).

Potrivit sursei citate, in fiecare an, in data de 15 octombrie se celebreaza “Ziua Internationala a Comemorarii Bebelusilor si a Copiilor”, eveniment ce se desfasoara anual in Statele Unite, Canada Australia, Japonia, dar si in cateva tari europene.

„In 15 octombrie, la ora 19.00 (ora locala din fiecare tara) se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand dintre noi. Timp de o ora lumanarile sunt lasate sa arda si astfel, datorita diferentei de fus orar, se creeaza un „Val de Lumina” care face inconjurul globului si dureaza 24 de ore.

Oricine poate participa la acest eveniment deosebit, fie prin prezenta fizica, fie aprinzand lumanari in acea zi si in acel interval orar (15 octombrie, 19.00 – 20.00)”, arată organizatorii.

Mai multe detalii pe http://www.organizatiaemma.ro/node/671


Intră acum și în grupul de