Acasă Evenimente Lansare de carte si dezbatere “Inocentii marii terori”, la Shopping City Suceava

Lansare de carte si dezbatere “Inocentii marii terori”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Lansare INOCENTII MARII TERORI_2Alexandria Librării împreună cu Shopping City Suceava și Alexandria Publishing House organizează joi, 24 octombrie 2013, de la ora 18.00, lansarea de carte şi dezbaterea Inocenţii marii terori, pornind de la cartea cu acelaşi nume scrisă de Nicolae R. Dărămuş şi publicată luna aceasta de  Alexandria Publishing House, informează gazdele evenimentului.

Potrivit sursei citate, invitaţii speciali ai evenimentului sunt: Mircea Petrariu – Center Manager Shopping City Suceava, Orlando Balaş (intervenţie video) – scriitor, doctor în literatură universală, respectiv autorul cărţii Nicolae R. Dărămuş.



“Nicolae R. Dărămuș scrie, din propriile experiențe, despre teme grave într-o limbă română de o frumusețe rară, cu un talent și o sensibilitate parcă nefirești în aceste vremuri de sărăcie spirituală și agitație fără sens. Chiar și din punct de vedere al limbii literare superbe în care e scrisă, dar nu numai, Inocenții marii terori e o carte luminoasă, o carte de învățătură, care deschide ochii asupra frumuseții ignorate a lumii în care trăim, o carte care îl îmbogățește durabil și îl schimbă poate pentru totdeauna pe cititor.” (Orlando Balaș)

Despre carte şi autor: http://librariilealexandria.net/2013/10/inocentii-marii-terori-o-carte-menita-sa-deschida-ochii/

Evenimentul va avea loc în City Gallery din incinta Shopping City Suceava, cu susţinerea  gandeste.org şi culturesti.ro.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version