Targ al ofertelor extrascolare si Targ Handmade, in weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Clovnul BoboSucevenii care aleg să îşi petreacă acest sfârşit de săptămână în Iulius Mall Suceava se vor bucura de evenimente deosebite.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial, de vineri până duminică, în perioada 25 – 27 octombrie 2013, elevii, mici şi mari, precum şi părinţii acestora sunt invitaţi la Iulius Mall, locul unde se va desfăşura Târgul Ofertelor Extraşcolare. Evenimentul este găzduit pe culoarul KidsLand şi reuneşte expozanţi din domenii diverse. Astfel, prichindeii cu abilităţi artistice sau sportive îşi pot alege activităţile reacreative care să le completeze programul din afara şcolii.

În aceeaşi perioadă, amatorii de obiecte lucrate manual se pot delecta cu cele mai frumoase articole expuse la Târgul de Handmade, organizat la parterul Iulius Mall Suceava. Piesele realizate cu multă migală şi imaginaţie de artiştii locali sunt adevărate opere de artă. Bijuteriile, decoraţiunile şi accesoriile prezentate sunt alegerea ideală pentru toţi cei care doresc să se înnoiască cu ceva unic.

Vineri, 25 octombrie, este ziua dedicată cafelei şi poeziei. Cei care îşi vor petrece timpul liber savurând o cafea la Promenade, de la parterul Iulius Mall, au posibilitatea de a fi răsplătiţi pentru talentul lor artistic. Clienţii care se lasă inspiraţi de licoarea neagră şi scriu o poezie originală, vor primi cafeaua gratis!

Sursa citată arată că până pe 27 octombrie, pasionaţii de shopping vor fi răsfăţaţi cu premii atractive. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru trei sesiuni de shopping în compania renumitului designer Cătălin Botezatu, în valoare de 500 de euro fiecare.

Campania este activă şi pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava. Participanţii trebuie să încarce, la secţiunea concurs, până pe 28 octombrie, cea mai fashion fotografie a lor. Cel mai norocos dintre ei va câştiga o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei, alături de cel mai apreciat creator de modă român, Cătălin Botezatu.

Aşa cum i-a obişnuit deja pe copii, Iulius Mall le-a pregătit şi în acest week-end multe activităţi distractive. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, cei mici  pot lua lecţii gratuite de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. Dansatorii profesionişti îi aşteaptă în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, de la ora 18.00.

Sâmbătă, de la ora 16.00, năzdrăvanii se vor reîntâlni cu amuzantul clovn Bobo. Îndrăgitul personaj îi aşteaptă să se joace împreună, să deseneze şi să modeleze baloane. În aceeaşi zi, de la ora 12.00, ştrengarii vor putea participa la atelierele de creaţie susţinute la KidsLand.

Seria evenimentelor dedicate copiilor continuă cu teatru de păpuşi. Duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, cei mici sunt invitaţi la un spectacol oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.


Intră acum și în grupul de