Filmul „Cainele Japonez” va fi proiectat, in premiera, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Cainele_Japonez_webposter_suceava_2_noiembrieTransilvania Film anunță premiera la Suceava a filmului Câinele Japonez, cu Victor Rebengiuc și Șerban Pavlu în rolurile principale. Pelicula, o impresionantă dramă de familie, este primul lungmetraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu, informează Corina Gologoţ, PR Independent.

Potrivit sursei citate, proiecţia filmului va fi realizată în data de 2 noiembrie, de la ora 13.00, la Sala Auditorium „Joseph Schmidt” din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. La premieră, publicul sucevean se va putea întâlni cu actorul Victor Rebengiuc și regizorul Tudor Cristian Jurgiu.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Jurnalişti şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi are loc datorită sprijinului acordat de Grupul Tester Iaşi, care este partener oficial.

Lungmetrajul spune povestea emoționantă a reconcilierii dintre un tată și fiul lui, plecat de ani mulți din țară. Filmul marchează revenirea lui Victor Rebengiuc într-un rol principal pe marele ecran. Alături de Rebengiuc, din distribuția filmului mai fac parte actorii: Șerban Pavlu, Kana Hashimoto, Ioana Abur, Constantin Drăgănescu, Alexandrina Halic, Laurentiu Lazar.

Accesând domeniul www.cainelejaponez.ro veți putea afla mai multe despre film, echipă și detalii de pe platoul de filmare.

Câinele Japonez a avut premiera mondială în cadrul celei de-a 61-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian în secțiunea New Directors unde a fost primit cu entuziasm atât de către public, cât și de presa internațională de specialitate. Cunoscuta publicație Hollywood Reporter nota: “Un film neașteptat de promițător cu un joc actoricesc superb, în care speranța se întrezărește în mijlocul tragediei. Abilitatea cineaștilor români de a explora teme mari folosind resurse minime este reconfirmată în Câinele Japonez. Cei care se așteaptă la un umor negru/sec, specific filmelor Noului Val, vor găsi în schimb un film delicat, lipsit de sentimentalism, ușor optimist, în care indulgența este evitată cu atenție Acest puternic și încrezător debut merită să fie prezent în multe alte festivaluri”.

La proiecţia de la Suceava, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. „Tichetele cu locuri pot fi ridicate de la Observatorul Astronomic, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-19.00, iar sâmbătă începând cu ora 09.00”, transmit gazdele evenimentului.


Intră acum și în grupul de