USV organizeaza “Campionatul liceelor”, la Talcioc Cultural Suceava


Intră acum și în grupul de

Talcioc Cultural La FierarieUniversitatea “Stefan cel Mare” din Suceava ii provoacă pe liceeni la o confruntare în arena talentelor, anume la „Campionatul liceelor”, eveniment ce se va desfașura la Talcioc Cultural, sambata, 23 noiembrie 2013, de la ora 18:00, informeaza reprezentantii institutiei de invatamant superior.

Potrivit acestora, cei provocați la confruntare sunt elevii de clasa a XI-a si a XII-a, care invata la urmatoarele licee din municipiul Suceava: Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Tehnic „Petru Mușat”, Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul National „Petru Rareș”, Colegiul National „Ștefan cel Mare”, Colegiul National de Informatică „Spiru Haret”, Colegiul National „Mihai Eminescu”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” si Colegiul de Arta „Ciprian Porumbescu”.

Sursa citata arata ca, in cadrul acestui eveniment, vor exista atat momente artistice, cat si culturale, dar se va face cunoscuta si povestea unei familii ce a ramas pe drumuri in urma unui incendiu, pe care organizatorii manifestarii vor incerca sa o ajute.

Scopul proiectului este acela de a imbina educatia cu distractia.

Invitații speciali ai serii sunt: Mihai Boicu, Andrei Iftime (Anturaj), Cosmin Pavăl, Laur & Ramona-Fly Dance. In cadrul evenimentului va avea loc un concert acoustic, susținut de Oana Calistru (voce), Maria Stefancu (viola) si Cosmin Manolache (chitara). Seara se va incheia cu o petrecere karaoke.

Manifestarea este organizata de reprezentantii Facultatii de Stiinte Economice si Administratie Publica, sub coodonarea directa a conf. univ. dr. Alexandru Nedelea, in colaborare cu Ordinul Voluntarilor Suceava.


Intră acum și în grupul de