EMIL LASSARIA & CAITLYN vor face show la Balul Bobocilor 2013, organizat de studentii USV


Intră acum și în grupul de

emil_lassaria_caitlynArtiştii Emil Lassaria&Caitlyn vor concerta vineri, 6 decembrie 2013, pe scena Casei de Cultură din Suceava, în calitate de invitaţi speciali, la Balul Bobocilor 2013, organizat de studenţii Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Mihaela Timofte, prim-vicepreşedinte A.S.U.S.

Emil Lassaria este DJ, producător și remixer de muzică house, iar Caitlyn este cântăreață de muzică house.

Prim-vicepreşedintele A.S.U.S. a mai precizat că onorariul cerut de artişti este acceptabil şi că biletele la spectacol vor fi puse în vânzare cu suma de 20 lei.

“Am organizat un sondaj de opinie, prin care studenţii au avut posibilitatea să aleagă invitatul special al spectacolului. Aceştia au avut de ales între – Emil Lassaria&Caitlyn, Andreea Bănică şi Kamelia&George Hora”, a completat Timofte.

Reamintim că balul din acest an va fi expus publicului sub tema „Country”, iar în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc 2013 al USV, vor intra 18 concurenţi, care vor forma 9 perechi.

Balul Bobocilor 2013 al USV va avea loc vineri, 6 decembrie, de la ora 19.00, la sala mare a Casei de Cultură din Suceava.


Intră acum și în grupul de