O noua editie „Muzica, intre stiinta si arta”, la Biblioteca Bucovinei

muzica 2decBiblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera” din Suceava, în parteneriat cu Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din municipiu, organizează luni, 2 decembrie, de la ora 17.30, în Sala de Artă „Elena Greculesi”, o nouă ediţie a manifestării „Muzica, între ştiinţă şi artă”, informează într-un comunicat de presă, directorul instituţiei gazdă, Gabriel Cărăbuş.

Potrivit sursei citate, evenimentul va debuta cu o scurtă prezentare intitulată „Muzica – Oglinda vieții”, susţinută de prof. Cristina Ungureanu şi va continua cu un recital de vioară susținut de Mihail – Ciprian Reuț, elev în clasa a XI-a, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, la clasa de vioară a prof. Cristina Ungureanu.

“Acest tânăr deosebit este deținătorul a numeroase premii I și Mari Premii la concursuri naționale și internaționale de vioară, premiat an de an la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală. Începând din clasa a VII-a și până în prezent, a susținut numeroase concerte ca solist, acompaniat de orchestrele Filarmonicilor din Ploiești și din Botoșani. Mihail – Ciprian Reuț va fi acompaniat la pian de prof. Johannes Onesciuc”, se arată în document.