O noua editie „Muzica, intre stiinta si arta”, la Biblioteca Bucovinei


Intră acum și în grupul de

muzica 2decBiblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera” din Suceava, în parteneriat cu Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din municipiu, organizează luni, 2 decembrie, de la ora 17.30, în Sala de Artă „Elena Greculesi”, o nouă ediţie a manifestării „Muzica, între ştiinţă şi artă”, informează într-un comunicat de presă, directorul instituţiei gazdă, Gabriel Cărăbuş.

Potrivit sursei citate, evenimentul va debuta cu o scurtă prezentare intitulată „Muzica – Oglinda vieții”, susţinută de prof. Cristina Ungureanu şi va continua cu un recital de vioară susținut de Mihail – Ciprian Reuț, elev în clasa a XI-a, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, la clasa de vioară a prof. Cristina Ungureanu.

“Acest tânăr deosebit este deținătorul a numeroase premii I și Mari Premii la concursuri naționale și internaționale de vioară, premiat an de an la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală. Începând din clasa a VII-a și până în prezent, a susținut numeroase concerte ca solist, acompaniat de orchestrele Filarmonicilor din Ploiești și din Botoșani. Mihail – Ciprian Reuț va fi acompaniat la pian de prof. Johannes Onesciuc”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de