Spectacol caritabil “De Craciun, daruind vei dobandi!”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

afis monitorulDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, alături de Rotaract Club Suceava Bucovina, cu susţinerea Consiliului Judeţean Suceava şi a Primăriei Municipiului Suceava, organizează spectacolul caritabil “De Crăciun, dăruind vei dobândi!”, în zilele de 13 şi 14 decembrie, începând cu ora 16.00, la Shopping City Suceava.

Potrivit organizatorilor, iarna abia a început, iar copiii talentați din 6 centre de plasament din județul Suceava se pregătesc să susțină, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, un concert de Crăciun. În cele două zile, spectacolul va fi oferit de copiii din centrele de plasament “Universul Copiilor” Rădăuţi, “Mihail şi Gavril” Solca, “Sf. Gheorghe” Dolhasca, Centrul de tip rezidenţial “Visătorii” Fundu Moldovei, Căsuţa de tip familial Mihoveni şi Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate “Laurenţia Ulici” Gura Humorului. Alături de ei, pe scenă se vor afla şi artişti locali cunoscuţi, printre care: Valentin Bertea, Diana Alexa şi Marta Catargiu, Ansamblul de copii „Balada Bucovinei” – condus de Oana Sârbu-Botezat, Ansamblul „Flori din Bucovina” de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”, Andreea Chisăliţă, Angelica Flutur, trupa de teatru „π” de la C.N. „Ştefan cel Mare”, coordonator Alexandru Stan, Trupa 9 şi Odyssey.

„Într-o atmosferă de sărbătoare culturală și ca o preîntâmpinare a sărbătorii religioase de mare însemnătate, această acțiune se doreşte a fi un mesaj de mulţumire adresat tuturor sucevenilor care s-au alăturat campaniei << Dăruind, vei dobândi! >> și lansează o invitație deschisă tuturor celor care, în prag de sărbători, vor să se bucure alături de aceşti copii şi să le aducă zâmbete pe buze și speranță în suflet. Intrarea este liberă pentru toţi cei care vor să fie alături de noi”, transmit reprezentanţii DGASPC Suceava.


Intră acum și în grupul de