Lansare de carte cu scop caritabil, la Libraria Carturesti Suceava

afis Sorin Poclitaru si Sebastian CraciunÎn prag de sărbători, Librăria Cărturești vă propune o întâlnire cu lumea minunată a lui Sebastian Crăciun, un copil special cu un suflet mare, cât să cuprindă toate inimile noastre. Alături de prietenul și poetul Sorin Poclitaru, acesta va lansa în ceainăria librăriei, volumul intitulat “To be or not Toby”, informează într-un comunicat de presă, gazdele evenimentului.

Potrivit sursei citate, Sebastian Crăciun este elev la Şcoala Gimnazială Nr. 3 ,,Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc și scrie versuri şi proză încă din clasa I. Copilăria îi este însă umbrită de o cruntă boală, tetrapareză spastică.

Fondurile obţinute din vânzarea cărţii micului autor îi sunt necesare pentru acoperirea costurilor unor intervenţii chirurgicale, la o clinică din Chişinău.

Seby, cum îi spun cei apropiati, doreşte din tot sufletul să învingă boala şi să se bucure de copilărie, de viaţă, alături de frăţiorii lui, de părinţi, de colegii de şcoală.

“Evenimentul va avea loc duminică, 29 decembrie, ora 13:00, în Librăria Cărturești (incinta Iulius Mall Suceava). Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.